dinsdag 10 november 2009

Eye Correct

Als partner van Dunya Oogziekenhuis bieden wij u een ooglaser - of een lensimplantaat-behandeling aan in dit oogziekenhuis en regelen voor u de behandeling, de retourvlucht, drie overnachtingen met ontbijt en diner in een eigen kamer in het 4-sterren Royal Hotel Istanbul, alle medicijnen, vooronderzoek en nazorgcontroles in Nederland, Nederlandstalige deskundige begeleiding (24 uur per dag bereikbaar), garantie en nog veel meer voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nazorg
Ook de nazorg is bij ons goed geregeld. u krijgt maar liefst minimaal vier nazorgcontroles na de ooglaser-behandeling: twee nazorgcontroles door de behandelende oogchirurg tijdens uw verblijf in Istanbul en twee nazorgcontroles door onafhankelijke optometristen bij u in de buurt in Nederland of België . Dit alles is in de prijs inbegrepen.
Mocht dit nodig zijn, dan hebben wij ook een ervaren oogarts in Nederland tot onze beschikking. 
Als u wilt, kunt u contact opnemen met onze klanten en naar hun ervaringen vragen.
Heeft u belangstelling?
Dan kunt u met ons contact opnemen om bij u in de buurt een vooronderzoek te laten doen. Wij hebben meerdere adressen van onafhankelijke optometristen waar u voor een vooronderzoek terecht kunt om vast te stellen of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling.
U kunt ook op het formulier uw gegevens invullen en naar ons verzenden voor meer informatie.

Vertrekdagen
iedere woensdag met lijnvlucht om 11,35 uur vanuit Amsterdam of Brussel (naar keuze) in groepjes van ongeveer 8 personen onder deskundige begeleiding zaterdagmiddag om 16.30 uur weer in Amsterdam of Brussel terug.
Bij individuele reizen kunt u ook voor een andere vertrekdag kiezen.

Adres: van Rijslaan 57, 2625KW Delft | Tel: 015 25 777 91 | E-mail: info@eyecorrect.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten