dinsdag 10 november 2009

Vooronderzoek en nazorgcontroles

Om de geschiktheid van uw ogen te bepalen kunt u in Nederland of in België een vooronderzoek laten doen door een optometrist of een oogarts. Na het vooronderzoek krijgt u te horen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling.
De kosten van het vooronderzoek varieeren tussen 40 en 100 Euro die in eerste instantie zelf dient te betalen. Als u bij ons tot de behandeling overgaat dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het totaalbedrag.
Als u elders een vooronderzoek heeft gehad en geschikt bent bevonden, dan is dit voor ons voldoende. De kosten hiervan tot maximaal € 75 kunnen door ons worden vergoed.

Voorafgaande aan de behandeling in Istanbul worden uw ogen door de behandelende oogspecialisten uitgebreid onderzocht en gemeten. Bij de behandeling gaan de behandelende artsen uit van hun eigen metingen. Het vooronderzoek, de behandeling en de nazorgcontroles in Istanbul wordt altijd door dezelfde arts gedaan. Dit biedt u extra zekerheid.
Contactlenzen vervormen het hoornvlies. Daarom, als u harde lenzen draagt, dan dient u deze minimaal 5 dagen voor het vooronderzoek in Nederland niet te gebruiken en voor zachte lenzen geldt een termijn van minimaal 3 dagen. Dit is nodig om de ogen zo natuurlijk mogelijk te meten. Op de dag van de behandeling zijn deze termijnen langer, voor zachte lenzen minimaal twee weken en voor harde lenzen minimaal drie weken.
U kunt zelf naar een van de locaties hieronder bellen en een afspraak maken voor een  onafhankelijk vooronderzoek. Vermeld daarbij dat u via Eye Correct doorverwezen bent. U kunt ook ergens anders een vooronderzoek laten doen. Als uw ogen geschikt zijn, dan kunnen wij de behandeling plannen.
De nazorgcontroles in Nederland vinden ook bij deze lacaties (of elders) plaats en twee nazorgcontroles zijn in de prijs inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten