dinsdag 10 november 2009

Weet u waarom ruim 8000 Nederlanders dit ziekenhuis kozen om hun ogen te laten laseren?


Een laserbehandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag en hierdoor bent u levenslang van uw bril of contactlenzen af. Het succes van deze ingreep hangt van meerdere factoren af:

1. De ervaringen van de oogarts en de gebruikte laserapparatuur zijn de belangrijkste succes-factoren in de behandeling. Dit Oogziekenhuis heeft zeer ervaren artsen en beschikt over de modernste en door FDA (medische keuringsdienst in VS) goedgekeurde apparatuur. Afhankelijk van de oogtype wordt uit verschillende types laserapparaten gekozen zodat bij iedere oogtype het beste resultaat behaald kan worden;

2. Het kwetsbaarste onderdeel van de operatie is het maken van een flapje in het hoornvlies. Dit wordt vol automatisch met de zogenaamde microkerotom of IntraLase gemaakt. Het Dunya Oogziekenhuis gebruikt de beste technologie waarvan de kwaliteit en de veiligheid van het gemaakte flapje bewezen is; Met IntraLase techniek zijn er geen flap gerelateerde complicaties meer.

3. Voor het welslagen van de operatie speelt het terugplaatsen en infectievrij houden van het flapje ook een belangrijke rol. Met het microkeratom apparaat wordt bij iedere persoon een nieuw steriel mesje gebruikt. Als bewijs hiervan krijgt u na de operatie het gebruikte mesje mee. Bij IntraLase-techniek wordt het flapje niet met een mesje maar met een computer gestuurde laserstraal gemaakt. Alle losse hulpmiddelen worden een keer gebruikt zodat u de garantie heeft dat het steriel is;

4. Het onderhoud van de laserapparatuur, de temperatuur en de lucht in de operatiekamer zijn ook belangrijke factoren. In het Dunya oogziekenhuis wordt 24 uur per dag hieraan de nodige zorg besteed. Dit ziekenhuis staat onder nationaal en internationaal toezicht van de kwaliteitskeurmerk autoriteiten;

Door al deze factoren is het Dunya Oogziekenhuis het meest succesvolle ooglaser ziekenhuis in Europa.

Negen verschillende behandeltechnieken alleen in het Dunya Oogziekenhuis
Standaard Lasik is op dit moment de meest toegepaste techniek in laserbehandelingen. Deze techniek is helaas niet geschikt voor mensen met een dun hoornvlies. In Dunya Oogziekenhuis wordt ook de zeer veilige Intralase, Epi-Lasik, PRK/Lasek, Lensimplantaat en nog meer technieken toegepast.

U wordt geholpen in het super moderne Dunya Oogziekenhuis met 120 oogspecialisten en meer dan 700 ondersteunende personeelsleden in Istanbul.
Maandelijks bezoeken honderden patiënten uit Europa het Dunya Oogziekenhuis voor een laserbehandeling. Dit ziekenhuis werkt onder begeleiding van Prof. Dr. Pollikaris, de uitvinder van de wereldberoemde Lasik-techniek, en tot nu toe zijn er meer dan driehonderdduizend laserbehandelingen uitgevoerd.


Dunya Oogziekenhuis werd in 1996 in Istanbul geopend en is het eerste privé Oogziekenhuis in Turkije. Het ziekenhuis telt vijf vestigingen in Istanbul en iedere vestiging gebruikt de beste apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten